Om Basic fysioterapi

Velkommen til Basic Fysioterapi Fysioterapi Røa Hovseter Ullern Osteopat

Klinikken vår består av en Mensendieck-fysioterapeut Julia Antipina, og en osteopat Ada Undall Steffensrud (les mer om osteopati her), med et samlet bredt kompetansenivå innen funksjonsvurdering, behandling, rehabilitering og trening. Vi legger stor vekt på å holde oss faglig oppdatert, for å sikre deg best mulig behandling til enhver tid.
En av våre store fordeler er tilgangen til hele Basic Treningssenter med alle apparater til opptrening av våre pasienter.
I tillegg trenger du ingen henvisning for å komme til oss, og du slipper lang ventetid. 

Vi tilbyr også ren massasje for de som ønsker det, hos vår massasjeterapeut Svitlana Balatiuk. For å lese mer om hva hun tilbyr se her.

Bestill time:
Vi tilbyr timer både på dag- og kveldstid, samt i helgene. Ta kontakt – så avtaler vi et tidspunkt som passer for deg! Ring direkte til våre terapeuter for å avtale time, eller send mail.
Osteopat Ada Undall Steffensrud       95 28 35 23 / ada.steffensrud@gmail.com 
Mensendieck Fysioterapeut Julia Antipina 98 64 79 58 /  julia.a.antipina@gmail.com
Massasjeterapeut Svitlana Balatiuk  48 61 41 05 /  svitlana.balatiuk@gmail.com

Dersom du vil forandre på eller avbestille en timeavtale, kontakt oss senest 24 timer i forveien på en virkedag. Timer på mandager må avbestilles senest kl 12:00 på fredager. Ikke avbestilte timer blir belastet med full konsultasjonspris.