Om Basic fysioterapi

Velkommen til Basic Fysioterapi Fysikalsk behandling

Klinikken vår består av to fysioterapeuter og en osteopat (les mer om osteopati her), med et samlet bredt kompetansenivå innen funksjonsvurdering, behandling, rehabilitering og trening. Vi legger stor vekt på å holde oss faglig oppdatert, for å sikre deg best mulig behandling til enhver tid.
En av våre store fordeler er tilgangen til hele Basic Treningssenter med alle apparater til opptrening av våre pasienter.

Du trenger ingen henvisning for å komme til oss, og du slipper lang ventetid. Dersom du har helseforsikring gjennom IF, Tryg, Storebrand, Hjelp24, Vertikal Helse, Falck Healthcare eller andre er du hjertlig velkommen til oss!

Vi tilbyr timer både på dag- og kveldstid, samt i helgene. Ta kontakt – så avtaler vi et tidspunkt som passer for deg! Ring 22 06 37 00 for å avtale time, eller kontakt oss her.

Dersom du vil forandre på eller avbestille en timeavtale, kontakt oss senest 24 timer i forveien på en virkedag. Timer på mandager må avbestilles senest kl 12:00 på fredager. Ikke avbestilte timer blir belastet med full konsultasjonspris.