Om Basic fysioterapi

Velkommen til Basic Fysioterapi Fysikalsk behandling

Klinikken vår består av en Mensendieck-fysioterapeut Julia Antipina, og en osteopat Ada Undall Steffensrud (les mer om osteopati her), med et samlet bredt kompetansenivå innen funksjonsvurdering, behandling, rehabilitering og trening. Vi legger stor vekt på å holde oss faglig oppdatert, for å sikre deg best mulig behandling til enhver tid.
En av våre store fordeler er tilgangen til hele Basic Treningssenter med alle apparater til opptrening av våre pasienter.
I tillegg trenger du ingen henvisning for å komme til oss, og du slipper lang ventetid. 

Forsikring:
Vi tar imot kunder med helseforsikring fra alle de store forsikringsselskapene i Norge. Kunder med helseforsikring blir prioritert og vi  kommer raskt i gang med undesøkelse og behandling.

                                        

Bestill time:
Vi tilbyr timer både på dag- og kveldstid, samt i helgene. Ta kontakt – så avtaler vi et tidspunkt som passer for deg! Ring direkte til våre terapeuter for å avtale time, eller kontakt oss her.
Ada Undall Steffensrud      95 28 35 23
Julia Antipina 98 64 79 58

Dersom du vil forandre på eller avbestille en timeavtale, kontakt oss senest 24 timer i forveien på en virkedag. Timer på mandager må avbestilles senest kl 12:00 på fredager. Ikke avbestilte timer blir belastet med full konsultasjonspris.