Personlig trener

PersonalTrainerFler og fler av våre medlemmer ser verdien av å benytte personlig trener for å nå sine mål.  På Basic har vi gleden av å ha godt utdannede PT-er, mange av dem med fysioterapiutdannelse i tillegg, men allikevel er våre priser utrolig lave: 600,- pr. time- 10 timer for 5500,-
Dette gir en ekstra trygghet i din trening, i tillegg til fleksibiliteten av å kunne pendle mellom behandling og trening under dine timer. Våre priser er så lave at alle kan unne seg dette «sparket bak» for å sikre at man faktisk kommer i den formen man ønsker, og blir der.

  • Spesialtilpasset og tilrettelagt deg, ditt utgangspunkt, dine mål, din kroppstype og din tid.
  • Du bestemmer frekvens og antall på deres møter og avtaler direkte med din PT.
  • Økt forpliktelse mot dine mål og hjelp til å holde kontinuitet i din trening.
  • Utførlig instruksjon underveis for mest mulig utbytte og skademinimering.
  • Kostholdsveiledning for max treningsutbytte, men også med tanke på et eventuelt ønske om vektreduksjon.
  • Minigrupper for økt motivasjon og trivsel

Ring direkte til den av våre personlig trenere du ønsker om du har spørsmål eller ønsker å bestille time.

Simen Sveum: Behandlende fysioterapeut ved Basic  med lang utdannelse og erfaring som trener og instruktør, særlig da innen ski og skiskyting. Som fysioterapeut er Simen en meget grundig og inspirerende PT, både for de som skal gå Birken, men og for de som har nådd en respektabel alder eller trenger litt ekstra hjelp etter skade eller sykdom. 
Tlf. : 99 38 80 42

Christina Syvertsen: Christina er utdannet fysioterapeut og jobber hos oss både som behandlende terapeut, instruktør og personlig trener. Hun har både utdannelse og erfaring med rehabilitering etter skader/sykdom, og er opptatt av å gi deg en grundig og nøye oppfølging. I tillegg er hun en fantastisk og erfaren trener som får deg raskt i den formen du bør være i. 
Tlf. : 93 80 19 30

Ane Selseth: Ane er fysioterapeut og jobber også som instruktør og personlig trener. Hun er utdannet i slynge og har de tøffeste timene hos oss. 
Tlf. : 91 30 13 07

Asta Sundt:  Instruktør i yoga og Pilates hos Basic. Asta har også videreutdannet seg innen Pilates slik at hun kan jobbe som personlig trener i Pilates. Asta har både en-til-en timer og minigrupper innen Pilates. Ring for mer informasjon og timebestilling.
Tlf. : 40 20 43 20
 
John Lundberg: En erfaren og godt utdannet trener fra blandt annet NIH og Mudo, med bakgrunn innen toppidrett som skihopper og kampsportutøver. John er en suveren inspirator og personlig trener, særlig til trening i styrke, kampsport og intervalltrening.
Tlf. : 93 49 95 51

Prisen avhenger av antall timer du kjøper:
1 time kr.600,- 10 timer kr. 550,- pr. time