Personlig trener

Personlig trener Røa Hovseter Ullern Bootcamp Styrketrening Birken løping treningFler og fler av våre medlemmer ser verdien av å benytte personlig trener for å nå sine mål.  På Basic har vi gleden av å ha godt utdannede PT-er, mange av dem med fysioterapiutdannelse i tillegg, men allikevel er våre priser utrolig lave: 650,- pr. time- 10 timer for 6000,-
Dette gir en ekstra trygghet i din trening, i tillegg til fleksibiliteten av å kunne pendle mellom behandling og trening under dine timer. Våre priser er så lave at alle kan unne seg dette «sparket bak» for å sikre at man faktisk kommer i den formen man ønsker, og blir der.

  • Spesialtilpasset og tilrettelagt deg, ditt utgangspunkt, dine mål, din kroppstype og din tid.
  • Du bestemmer frekvens og antall på deres møter og avtaler direkte med din PT.
  • Økt forpliktelse mot dine mål og hjelp til å holde kontinuitet i din trening.
  • Utførlig instruksjon underveis for mest mulig utbytte og skademinimering.
  • Kostholdsveiledning for max treningsutbytte, men også med tanke på et eventuelt ønske om vektreduksjon.
  • Minigrupper for økt motivasjon og trivsel

Ring direkte til den av våre personlig trenere du ønsker om du har spørsmål eller ønsker å bestille time.

Vibeke Johansen : Vibeke har bred bakgrunn innen lagidrett, styrketrening og utholdenhetstrening. Hun ønsker å hjelpe alle, uansett utgangspunkt, nivå og mål, til å finne glede i sin trening og er veldig populær allerede blant våre medlemmer. Hun tenker langsiktig og ønsker å bidra til varige, positive endringer for kundene sine.
Vibeke er PT-utdannet ved NIH og studerer også her for å bli Kostholdsveileder. I tillegg tar hun kurs/studier ved NTNU innen livsstilsendringer. Hun har 4 års utdannelse innen kommunikasjon og er også sertifisert Bungee Trainer. 
Tlf. : 93 29 78 27

John Lundberg: En erfaren og godt utdannet trener fra blandt annet NIH og Mudo, med bakgrunn innen toppidrett som skihopper og kampsportutøver. John er en suveren inspirator og personlig trener, særlig til trening i styrke, kampsport og intervalltrening.
Tlf. : 93 49 95 51

Prisen avhenger av antall timer du kjøper:
1 time kr. 650,- 10 timer kr. 600,- pr. time