Vår håndtering av Corona og å holde stengt

Kjære alle våre medlemmer.                                                                     24.3.20

Dere har sikkert fått med dere regjeringens vedtak om bl.a. stengning av alle treningssentre til over påske. Vi synes selvsagt dette er vanskelig, og skjønner godt at det er frustrerende at dere ikke får trent på Basic. Samtidig støtter vi beslutningen 100%, vil gjøre alt vi kan for å bidra til å minimere spredning av Covid-19.

På den positive siden er vi nå klare med flere tiltak, både kompensasjonsordning og treningsmuligheter:

GRUPPETIMER MED BASICS INSTRUKTØRER ONLINE

Denne uka starter vi med online streaming av gruppetrening, med de instruktørene og timene du kjenner fra Basic. Detaljer om dette kommer i eget innlegg på Facebook, så følg oss der.


KOMPENSASJONSORDNING

Med dagens vedtak vil Basic være stengt til sammen litt over en måned. Vi har derfor kommet frem til en fin kompensasjonsordning for våre medlemmer. Blir vi stengt ytterligere vil vi komme med andre tiltak, men dette er vår løsning pr. nå.

Vi ønsker å kompensere alle dere som fortsatt er medlemmer ved at dere velger én av tre mulige løsninger:

  1. Du får et gavekort på 300,- som du kan bruke som betalingsmiddel hos en av våre personlige trenere, hos vår fysioterapeut eller vår osteopat.
  2. Du får et gavekort på en hel måned gratis trening, inklusive en treningsveiledning og tilgang til alle gruppetimer, som du kan gi til en venn. (verdi 704,-)
  3. Du får et klippekort på 5 klipp på deltagelse på hvilke som helst av våre gruppetimer som du kan dele med dine venner som du ønsker. (verdi 1000,-)

Ønsker du å benytte deg av noen av disse kompensasjonsmulighetene sender du oss en mail til post@basicnorge.no innen 12.april, og skriver bare tallet 1, 2, eller 3, så ligger gavekortet og venter på deg med ditt navn i resepsjonen.


MEDLEMSKAP

Som dere vet av våre medlemsbetingelser er det ikke mulighet for å fryse kontraktene ettersom vi ikke har bindingstid og man dermed kan si opp når som helst. Heller ikke ifm. Covid-19 er dette mulig.
Dette skyldes: Om ett medlem får fryse sitt medlemskap må dette kunne gjelde alle våre medlemmer. Selv om jeg tror at de aller fleste av dere nok ville fortsatt å betale i april, ville vi sikkert oppleve å miste en stor andel av vår inntekt, og da er vi umiddelbart ferdige som treningssenter.

 

BASIC ER IKKE HELT SOM ANDRE TRENINGSSENTRE!

Vi har ingen kjede og store investorer i ryggen. Vi som jobber her har mange roller og Basic sparer opp penger før det gjøres investeringer. Derfor er vårt eneste grunnlag for at Basic kan overleve dette, at dere alle holder ut og ikke sier opp, slik at vi også har et treningssenter å tilby dere når dette er over.
Vi er det rimeligste, og vi tør påstå at vi også er det triveligste, treningssenteret på Røa. Husk at dere sikkert gjerne vil ønske dere dette når vi får hverdagen vår tilbake.

Holde dere friske alle sammen!

Kjærlig og positiv hilsen fra Ingeborg på Basic