Vår håndtering av Corona og å holde stengt

 
GJENÅPNING
Jeg er så uendelig glad for å kunne si at vi endelig har fått vite at vi kan åpne dørene igjen 15. juni! Det er kun 4 uker til. Det er mange av som lengter og tripper etter å komme igang med gruppetimer, treningsveiledning og vår herlige hverdag med høy puls og masse smil.
NB.Datoen er under forutsetning av at alt går ok med hensyn til kontroll på smitten i Norge, og vil selvsagt kunne utsettes om regjeringen ser at de må, så la oss fortsette å holde avstand, vaske hendene, unngå nærkontakt og holde oss mest mulig hjemme inntil da.
 
BETALING FOR MEDLEMSKAP
Fakta er at vi er et lite, lokalt og rimelig alternativ til de store treningssenterkjedene. Vi er derfor helt avhengige av deres støtte gjennom dette. Vi kan ikke pålegge dere dette, men nå som Petter Stordalen, som har fått enorme summer i støtte fra staten allerede,  går ut til sine ansatte og ber dem godta lønnsreduksjon på 20% for å berge sitt firma, så kan tør vi (som ikke har fått noe  fra staten) også appellere til dere, slik at vi består og er her som et tilbud til dere, også etter korona.:-)

RESTRIKSJONER
Når vi åpner vil det nok være en del restriksjoner som feks. at man må komme ferdig skiftet, ta med egen matte o.l. men dette vil vi få klarhet i når det nærmer seg, og alt vil bli postet både her og på vår Facebookside.

 
GRUPPETRENING ONLINE- OG UTE
Vi har nå startet opp ny timeplan som gjelder f.o.m 18. mai som er en god mix av både timer ute og online-timer. Utetimene foregår rett ved Basic, til venstre for bygget fra hovedinngangen. veien blir til mens vi går, så vi har foreløpig ikke benyttet noe påmeldingsystem, for å unngå å lage enda en barriere man må komme over for å kunne delta. Foreløpig er det derfor bare å møte opp i god tid for å delta og så vil vi vurdere fortløpende om vi må sette igang et bookingsystem. Da en av begrensningen i smittevernreglene er at vi ikke kan bruke utstyr under timene, må hver av dere ta med egen matte og to spylevæskekanner eller tilsvarende vekter.
 
 
 
 
 
 
 
 

Innlegg  23.april.20

STØTTE FRA STATEN
Det er ikke gøy å se at firmaet man har brukt 16 år av livet sitt på å bygge opp stein for stein, bli så brutalt herjet med. Selv om Norges stat har ordninger som kan hjelpe, er det ikke slik at vi bare «får» penger av staten. For at dette skal skje må vi vise til minimum 30% reduksjon av omsetning i april (når det regnskapet foreligger) sammenliknet med april i fjor. 30% høres kanskje ganske beskjedent ut, men det er faktisk ca. en tredel av omsetningen. Får vi noe støtte er vi med andre ord helt på felgen som firma, og støtten vi da evt. vil få dekker kun deler av faste utgifter som husleie, fellesutgifter, strøm osv.

Vi har dessverre fått mange utmeldelser som det er, i tillegg til at vi har mistet all månedlig omsetning i resepsjonen og alle nye innmeldelser, så det kan hende vi kan få noe støtte, det vil tiden vise. Jeg er veldig glad jeg bor og jobber i Norge som har disse ordningene og som tar vare på små firma som oss.

VEIEN VIDERE
Det er en helt uvirkelig situasjon å være i. Det er som å være kaptein på en skute, ha ansvar for veien vi skal, og bli bedt om å slippe roret fullstendig, bare drive av gårde, og allikevel håpe på at alle om bord er fornøyd med det. Jeg får med andre ord ikke gjort noe annet enn det vi gjør: forberede oss på åpning igjen, holde online-treninger, legge ut treningstips og krysse fingrene for at vi snart får åpne igjen. Det er strenge restriksjoner man må følge og selv om man nå åpner for små grupper på 4 som kan trene sammen, er dette da med personlig trener eller fysioterapeut. Selve Basic er stengt. Vi jobber hele tiden for å gjøre vårt online-tilbud bedre og følge opp gjennom de kanalene vi kan, men vil gjerne høre fra dere om det er noe dere trenger, har noen ideer eller ønsker.

Basic har tålt mange utfordringer opp gjennom årene, og skal nok tåle dette og, men det avhenger av at dere som er medlem her er tålmodige og fortsetter å støtte oss. Det er tungt å ta den kritikken og frustrasjonen vi mottar i disse dager, men trøsten er at det er vanvittig mange (de aller fleste av våre medlemmer) som fortsatt er med oss og bare gleder seg til den fine hverdagen starter igjen og vi kan møtes her og virkelig kjenne at vi lever igjen.

Med varm takk og ønske om veldig snarlig gjensyn til dere alle!

 

Ingeborg

 

 

Innlegg fra 24. mars:
Kjære alle våre medlemmer.                                                               

Dere har sikkert fått med dere regjeringens vedtak om bl.a. stengning av alle treningssentre til over påske. Vi synes selvsagt dette er vanskelig, og skjønner godt at det er frustrerende at dere ikke får trent på Basic. Samtidig støtter vi beslutningen 100%, vil gjøre alt vi kan for å bidra til å minimere spredning av Covid-19.

På den positive siden er vi nå klare med flere tiltak, både kompensasjonsordning og treningsmuligheter:

GRUPPETIMER MED BASICS INSTRUKTØRER ONLINE

Denne uka starter vi med online streaming av gruppetrening, med de instruktørene og timene du kjenner fra Basic. Detaljer om dette kommer i eget innlegg på Facebook, så følg oss der.


KOMPENSASJONSORDNING

Med dagens vedtak vil Basic være stengt til sammen litt over en måned. Vi har derfor kommet frem til en fin kompensasjonsordning for våre medlemmer. Blir vi stengt ytterligere vil vi komme med andre tiltak, men dette er vår løsning pr. nå.

Vi ønsker å kompensere alle dere som fortsatt er medlemmer ved at dere velger én av tre mulige løsninger:

  1. Du får et gavekort på 300,- som du kan bruke som betalingsmiddel hos en av våre personlige trenere, hos vår fysioterapeut eller vår osteopat.
  2. Du får et gavekort på en hel måned gratis trening, inklusive en treningsveiledning og tilgang til alle gruppetimer, som du kan gi til en venn. (verdi 704,-)
  3. Du får et klippekort på 5 klipp på deltagelse på hvilke som helst av våre gruppetimer som du kan dele med dine venner som du ønsker. (verdi 1000,-)

Ønsker du å benytte deg av noen av disse kompensasjonsmulighetene sender du oss en mail til post@basicnorge.no innen 12.april, og skriver bare tallet 1, 2, eller 3, så ligger gavekortet og venter på deg med ditt navn i resepsjonen.


MEDLEMSKAP

Som dere vet av våre medlemsbetingelser er det ikke mulighet for å fryse kontraktene ettersom vi ikke har bindingstid og man dermed kan si opp når som helst. Heller ikke ifm. Covid-19 er dette mulig.
Dette skyldes: Om ett medlem får fryse sitt medlemskap må dette kunne gjelde alle våre medlemmer. Selv om jeg tror at de aller fleste av dere nok ville fortsatt å betale i april, ville vi sikkert oppleve å miste en stor andel av vår inntekt, og da er vi umiddelbart ferdige som treningssenter.

 

BASIC ER IKKE HELT SOM ANDRE TRENINGSSENTRE!

Vi har ingen kjede og store investorer i ryggen. Vi som jobber her har mange roller og Basic sparer opp penger før det gjøres investeringer. Derfor er vårt eneste grunnlag for at Basic kan overleve dette, at dere alle holder ut og ikke sier opp, slik at vi også har et treningssenter å tilby dere når dette er over.
Vi er det rimeligste, og vi tør påstå at vi også er det triveligste, treningssenteret på Røa. Husk at dere sikkert gjerne vil ønske dere dette når vi får hverdagen vår tilbake.

Holde dere friske alle sammen!

Kjærlig og positiv hilsen fra Ingeborg på Basic