Personlig trener, din beste investering!

Vibeke, PT, Kostholdsveileder og instruktør

Vår dyktige og erfarne personlige trener, Vibeke, har bred idrettslig bakgrunn innen lagidrett, styrketrening og utholdenhetstrening. Hun  hjelper alle, uansett utgangspunkt, til å finne glede i sin trening på vei mot sine egne mål. Hun tenker langsiktig og ønsker å bidra til varige, positive endringer for kundene sine.
Vibeke er PT-utdannet ved NIH og studerer også her for å bli Kostholdsveileder. I tillegg tar hun kurs/studier ved NTNU innen livsstilsendringer. Hun har 4 års utdannelse innen kommunikasjon og er også sertifisert Bungee Trainer. Hos oss jobber hun i tillegg som instruktør og i resepsjonen, så hun er lett å få tak i for en uforpliktende prat.
Ut februar har du muligheten til å benytte deg av hennes intro-tilbud hvor du får 11 ganger for prisen av 10. (6000,-) Du benytter timene når det passer deg og avtaler direkte med Vibeke.
Mob: 932 67 827

 

Onlinetimeplan under siste stenging

Timeplan høst 2020

Følg oss i sosiale medier:

Få jevnlige oppdateringer om aktiviteten ved Basic Treningssenter og Fysioterapi på Facebook  På Instagram poster vi bilder og video fra våre aktiviteter, informasjon om kampanjer og tilbud, treningstips, inspirasjon og mer.

Retningslinjer ved deltagelse på gruppetimer høst 2020