Velkommen til inspirerende Yogathon på Basic – julens beste julegave!

Vi har lagt opp et program som går over en fredags kveld og en lørdag ettermiddag, slik at du kan kombinere det med både jobb og familieliv. Nivået tilpasses underveis, så her er du velkommen uansett nivå, erfaring eller alder, men vi anbefaler deg å ha deltatt på noen yogatimer i forkant.

Helgen starter med en liten introduksjon fredag kl 17:00 før vi setter i gang klassisk yoga med Stefan fredag kl. 17:15, etterfulgt av Yulia Belovas avslappende yin-yoga og stil slutt meditasjon med syngeboller, ledet av Stefan. Lydene og vibrasjonene påvirker kroppen og gir en dyp avspenning fysisk og mentalt. En perfekt avslutning på en hektisk uke og start på en inspirerende yogahelg

Lørdagen starter 12:30 med Olga Dahls myke yogaflow-time, før vi går litt dypere og mer intenst til verks med power-yoga med vår gjesteinstruktør Julia Antipina.  

Etter en liten pause med lett servering (Vi anbefaler alle å ta med seg niste i tillegg) går vi over i helgens avsluttende fase med innføring i yogafilosofi, yin-yoga og Nidra-meditasjon, alt ledet av vår instruktør Ada Komani.
Vi avslutter kl. 17:00

Ta med egen yogamatte, niste, drikkeflaske, en varm genser og eventuelt ullsokker.

Bindende påmelding til post@basicnorge.no  1150,- / 900,- (medlem)