Ingeborg, daglig leder og instruktør

Ingeborg har bred bakgrunn innen dans, trening og undervisning. Hun er utdannet instruktør innen de fleste treningsmetoder, og har veldig lang erfaring i dette. Hennes timer er både morsomme, harde og inspirerende. Ingeborg har Yoga, Zumba, Kjernestyrke, Basic Move, Spinn og Stretching.

Elin – Fysioterapistudent, personlig trener og instruktør

Elin er personlig trener og instruktør i spinning, bodypump og Basic Move. Hun er også muskelterapeut, som straks er ferdig utdannet fysioterapeut.

Elin setter mestring og treningsglede høyt, og mener at treningen sammen med henne skal være slitsomt, men at fokuset også skal være på å ha det gøy!

Hennes ekspertise er styrke og kondisjonstrening, samt skadeforebygging. Elin gir deg utfordrende treningsøkter hvor du oppnå ting du kanskje ikke trodde var mulig.

Mob: 45 50 48 32

Linn – Personlig trener og instruktør

Linn er utdannet PT og yogainstruktør fra British International Sports Medicine Academy i London, i tillegg til en utdannelse som Næringsmiddeltekniker. Linn har flere års arbeidserfaring fra Forsvaret og driver aktivt som fitnessutøver.Hennes spesialitet er løp-  og styrketrening, i tillegg til å sette sammen et treningsopplegg som er tilpasset den enkeltes livssituasjon, hvor helheten er ivaretatt.

Mob. : 93 82 10 07

John – instruktør og kampsporttrener

John har lang erfaring som instruktør innenfor mange idretter (alpint/kampsport/styrke) og er en suveren veileder og personlig trener som virkelig ser hver enkelts behov og evner. Han har utdannelse fra NIH, MUDO og Den Norske Skiskole. John instruerer Sirkeltrening og Spinning, i tillegg til å være en erfaren treningsveileder her på Basic.

Mob: 93 49 95 51

Pernille – instruktør og Roede-konsulent

En strålende spinn- og styrkeinstruktør med bakgrunn fra flere ballidretter, også som trener. Pernille har i tillegg Roedekurs her på Basic. Informasjon og påmelding på Roedekurs

Marie, instruktør

Instruktør i Zumba, Zumba Step, Basic Move, Kjernestyrke og Stretching. Marie har doktorgrad fra NIH innen biomekanikk og fysiologi, med fokus på bevegelighetstrening.

Hanne –  instruktør

Hanne er lærerutdannet med fordypning i kroppsøving og har instruktørutdanning. Hun har fokus på mestring og treningsglede, uansett nivå og form. Hos oss har hun Lett Svett.

Mince -instruktør

Mince er utdannet både som generell treningsinstruktør og som yogainstruktør. På hennes timer får du en tydelig, rolig og inspirerende flyt.

Rebecca, instruktør

Rebecca er utdannet både personlig trener og  yogainstruktør. Hun tok yogautdannelsen i India høsten 2023, og har yogatimer her på Basic i turnus søndager.

Malin – Fysioterapeut, Personlig trener og instruktør

Malin er utdannet fysioterapeut og instruktør i gruppetrening og underviser primært i Pilates, Basic Move og Spinning. Hun har i mange år jobbet med bedrifter for å forebygge sykefravær og øke fokus på sunn helse. Malin har også lederutdannelse, og bruker dette til å motivere andre til å nå sine mål uansett nivå.

Mob: 90 56 47 85

Karine, instruktør

Karine er utdannet Zumba-instruktør og har Zumbatimer hos oss. Hennes timer preget av masse treningsglede og en inkluderende atmosfære. 

Eva – instruktør

Eva er utdannet yogainstruktør og brenner for dette. Hennes timer preges av tydelig instruksjon og ro. Her er alle velkomne uansett nivå, erfaring eller forutsetning.

Sophie, instruktør

Sophie er utdannet gruppetreningsinstruktør og har flere timer her på Basic, blandt annet Basic Move og Høypuls. En tøff og populær instruktør.

Are, instruktør

Are har tidligere drevet med toppidrett og konkurranser, dette vises i hans energi og inspirerende form. Are har BodyPump, Spinning og Sirkeltimer hos  oss.

Gaute – instruktør

Gaute er utdannet BodyPumpinstruktør og har BP og spinning her på Basic. Ung, sterk, inspirerende og alltid blid.

Fabiola – instruktør

Fabiola er en suveren Zumba-instruktør med kompetanse innen flere typer Zumba. Hun kommer fra Sør-Amerika (Chile) og i timene hennes vil du ha en skikkelig fest med latinske rytmer. I tillegg er Fabiola Basic Move instruktør her hos oss.

Kristin – instruktør

Her får du en instruktør med erfaring fra treningsbransjen. Kristin er utdannet instruktør innen de fleste treningsmetoder. Hennes timer er morsomme, inspirerende og harde, om du ønsker det, eller lettere om du foretrekker det. Kristin har Godt Voksen, BodyPump, Lett Svett og spinning hos oss. På hennes timer føler du deg alltid velkommen!

Line – instruktør

Line er utdannet instruktør og har både Lett Svett, Godt Voksen og Basic Move her hos oss. På hennes timer får du masse energi og fantastisk motivasjon og utlæring.