Ingeborg, daglig leder og instruktør

Ingeborg har bred bakgrunn innen dans, trening og undervisning. Hun er utdannet instruktør innen de fleste treningsmetoder, og har veldig lang erfaring i dette. Hennes timer er både morsomme, harde og inspirerende. Ingeborg har Yoga, Zumba, Kjernestyrke, Basic Move, Spinn og Stretching.

Malin, Fysioterapeut, Personlig trener, veileder og instruktør

Malin er utdannet fysioterapeut og instruktør i gruppetrening og underviser primært i Pilates, Basic Move og Spinning. Hun har i mange år jobbet med bedrifter for å forebygge sykefravær og øke fokus på sunn helse. Malin har også lederutdannelse, og bruker dette til å motivere andre til å nå sine mål uansett nivå. Mob: 90 56 47 85

Halvor, Fysioterapeut, Personlig trener, veileder og instruktør

Halvor er utdannet fysiotereapeut (Mensendieck) og i tillegg til å jobbe som behandlende terapeut er han også en suveren personlig trener, med masse erfaring innen optimalisering av belastning under trening. Hans spesialitet er løpeteknikk, styrkeløft og kjernestyrke. Han er instruktør i Spinning, Sirkeltrening og styrketimer her på Basic. Mob: 41 61 00 72

Sara, Personlig trener og veileder

Sara er utdannet idrettsfysiolog og har en mastergrad i idrettsmedisin fra NIH. I tillegg til å jobbe som personlig trener, jobber hun med forskning på Norges idrettshøgskole hvor hun undersøker effekten av trening på kreftpasienter, og som idrettsfysiolog ved lungeavdelingen på Volvat Medisinske Senter. Hun er også utdannet AKTIV-instruktør (instruktør for kreftpasienter). Sara er utrolig kunnskapsrik og har lang erfaring når det gjelder trening, helse og prestasjon, spesielt innen styrketrening og utholdenhetstrening. Hennes lange utdannelse gjør at hun jobber med alt fra pasienter under opptrening til prestasjon og utøvere. Mob: 94 83 87 07

Sylvi, Personlig trener og massasjeterapeut

Sylvi har mer enn 20 års erfaring som massasjeterapeut og PT. Hun har alltid jobbet i et tverrfaglig miljø og har mange års erfaring med alt fra funksjonell smertelindrende hverdagstrivsel til høy prestasjon innenfor styrketrening. Hun har bl.a. jobbet med håndballjentene (landslaget). Sylvi gir også råd og veiledning i forhold til enkle øvelser som kan gjøres hjemme. Hos Sylvi kan du kombinere trening og behandling. hennes utdannelse er fra Axelsons Body Work Schoo og Thomas Myers Anatomy trains

Hennes spesialfelt er styrketrening, og hun har selv erfart hvordan riktig trening kan gi økt livskvalitet mentalt og fysisk.

Her bestiller du time og ser priser til SylviMob: 91 61 30 41

 

John, instruktør og kampsporttrener

John har lang erfaring som instruktør innenfor mange idretter (alpint/kampsport/styrke) og er en suveren veileder og personlig trener som virkelig ser hver enkelts behov og evner. Han har utdannelse fra NIH, MUDO og Den Norske Skiskole. John instruerer Sirkeltrening og Spinning, i tillegg til å være en erfaren treningsveileder her på Basic. Mob: 93 49 95 51

Pernille, instruktør

En strålende spinn- og styrkeinstruktør med bakgrunn fra flere ballidretter, også som trener. Pernille har i tillegg Roedekurs her på Basic. Informasjon og påmelding på Roedekurs

Hanne-Karine, instruktør

Hanne- Karine har lang erfaring som treningsveileder og PT, og jobber her som instruktør i Senior og Kjernestyrke.

Marie, instruktør

Instruktør i Zumba, Zumba Step, Basic Move, Kjernestyrke og Stretching. Marie har doktorgrad fra NIH innen biomekanikk og fysiologi, med fokus på bevegelighetstrening

Karine, instruktør

Karine er utdannet Zumbainstruktør og har Zumbatimer hos oss. hennes timer preget av masse treningsglede og en inkluderende atmosfære. 

Oda, instruktør

Oda er utdannet Vinyasa yoga instruktør fra HiYoga samt samtidsdanser og dansepedagog fra Universitet i Stavanger og kunsthøgskolen i Oslo. Oda er opptatt av funksjonell trening og  riktig teknikk, for en sunn og skadeforebyggende praksis, tilpasset hver enkelt deltager. Hennes timer blir et fristed fra prestasjon og stress hvor  sansene vendes innover for å finne ro og fokus.

Tuva, instruktør

Utdannet yoga instruktør innen Asthanga og Vinyasa og har selv en ti år lang praksis innen yoga. Tuva er tidligere aktv kampsportutøver og instruktør i dette.Tuva har et sterks engasjemnet for funksjonell og bevegelig kropp, paret med fremming av mental og helse og tilstedeværelse.

Eva, instruktør

Eva er utdannet yogainstruktør og brenner for dette. Hennes timer preges av tydelig instruksjon og ro. Her er alle velkomne uansett nivå, erfaring eller forutsetning.

Anne Christine, instruktør

Anne Christine har instruktørutdannelse fra NIH og har Basic Move i turnus på søndager her hos oss.

Sophie, instruktør

Sophie er utdannet gruppetreningsinstruktør og har flere timer her på Basic, blandt annet Basic Move og Høypuls. En tøff og populær instruktør.

Daniel, instruktør

Alltid hyggelige Daniel er spinninginstruktør her på Basic, i tillegg til å være treningsveileder med masse erfaring, blandt annet som fotballtrener for unge her på Røa.

Gaute, instruktør

Gaute er utdannet BodyPumpinstruktør og har Bp og spinning her på Basic. Ung, sterk, inspirerende og alltid blid.

Andrea,  instruktør

Utdannet Zumba- og STRONGinstruktør og er en populær vikar her hos oss.

Stefan,  instruktør

Stefan er utdannet yogainstruktør og  meditasjonsveileder i tillegg til meditasjon med syngeboller.  Stefans spesialitet er klassisk yoga med fokus på tydelig formidling av både stillinger og pustetekninkk. Stefans timer er inkluderende og åpne for alle, uansett nivå.

Olga,  instruktør

Olga er en dyktig og inspirerende yogainstruktør med lang utdannelse innen klassisk yoga, ayurveda og pusteteknikker. Timene hennes tilpasses deltagernes nivå, alder og behov så her er alle velkomne. Olga brenner også for terapeutisk yoga og rygghelse.

Riikka, instruktør

En 100% profesjonell instruktør utdannet ved NIH samt via Grete Roede. Riikka har spinningtimer men er også vikar på Slynge, BodyPump og Sirkeltrening.

Ane, instruktør (permisjon frem til høsten 22)

En tøff og inspirerende instruktør med BodyPump og Spinning her hos oss.