Ansatte

Ingeborg, daglig leder og instruktør

Ingeborg har bred bakgrunn innen dans, trening og undervisning. Hennes timer er både morsomme, harde og inspirerende. Ingeborg har spinning, Zumba, Kjernestyrke, Basic Move, Spinn, Senior og Stretching.

John, instruktør og PT

John har lang erfaring som instruktør innenfor mange idretter (alpint/kampsport/styrke) og er en suveren veileder og personlig trener som virkelig ser hver enkelts behov og evner. Han har utdannelse fra NIH, Den Norske Skiskole og MUDO. John instruerer Sirkeltrening, Spinning og Senior-Spinn. Mob: 93 49 95 51

Malin, Fysioterapeut, Personlig trener, veileder og instruktør

Malin er utdannet fysioterapeut og instruktør i gruppetrening og underviser primært i Pilates, Basic Move og Spinning. Hun har i mange år jobbet med bedrifter for å forebygge sykefravær og øke fokus på sunn helse. Malin har også lederutdannelse, og bruker dette til å motivere andre til å nå sine mål uansett nivå. Mob: 90 56 47 85

Elias, Osteopat, Personlig trener og instruktør

Vårt nye tilskudd, Elias, er utdannet Osteopat som kan sammenliknes med en manuell terapeut. Elias har tidligere satset hardt på sykling og er generelt ekstremt dyktig innen trening og sport. Hos oss er han behandlende terapeut, treningsveileder, PT og instruktør i Spinning og Sirkeltrening. Mob: 97 60 62 52

Sara, Personlig trener, veileder og instruktør

Sara er utdannet idrettsfysiolog og har en mastergrad i idrettsmedisin fra NIH. I tillegg til å jobbe som personlig trener, jobber hun med forskning på Norges idrettshøgskole hvor hun undersøker effekten av trening på kreftpasienter, og som idrettsfysiolog ved lungeavdelingen på Volvat. Hun er også utdannet AKTIV-instruktør (instruktør for kreftpasienter). Sara er tidligere aktiv konkurransedanser og har jobbet som trener siden hun var 14 år. Hun har mye kompetanse og utdanning innen både trening og prestasjon og trening rettet mot skader og pasientgrupper. Mob: 94 83 87 07

Riikka, instruktør

En 100% profesjonell instruktør utdannet ved NIH samt via Grete Roede. Riikka har spinningtimer men er også vikar på Slynge, BodyPump og Sirkeltrening.

Ane, instruktør

En tøff og inspirerende instruktør med BodyPump og Spinning her hos oss.

Pernille, instruktør

En strålende spinning-instruktør med bakgrunn fra flere ballidretter, også som trener.

Hanne-Karine, instruktør

Hanne- Karine har lang erfaring som treningsveileder og PT, og jobber her som instruktør i Senior og Kjernestyrke.

Marie, instruktør

Instruktør i Zumba, Zumba Step, STRONG, Basic Move, Kjernestyrke og Stretching. Marie har doktorgrad fra NIH innen biomekanikk og fysiologi, med fokus på bevegelighetstrening.

Tonje, instruktør

En dyktig og erfaren instruktør innen BodyPump, Slynge, STRONG og Spinning.

Anne Christine, instruktør

Anne Christine har instruktørutdannelse fra NIH og har Basic Move i turnus på søndager her hos oss.

Ingvild, instruktør

Vår strålende nye instruktør har Basic Move her hos oss.

Mariana, instruktør

Mariana er Bodypump- og spinninginstruktør hos oss..

Andrea,  instruktør

Utdannet Zumba- og STRONGinstruktør .

Ada,  instruktør

Ada har lang erfaring og  utdannelse innen yoga og meditasjon med sine snart 1000 timer kursing fra blandt annet Yoga Alliance Rishikesh (India), Master yogini Ulrica Norberg og Yoga Point in Nasik (India).  Hun er dermed skolert innen Yin-, Hatha- og Vinyasayoga, og fokuserer mest på Hatha i sine timer. I tillegg er Ada utdannet innen meditasjon, Nidra, mediyoga og  svangerskaps-yoga. Hennes timer inneholder alltid en bit av yogafilosofi, noe som er veldig populært.

Annelise,  instruktør

Annelise har sin yogautdannelse fra Norway Power Yoga (200 t), Shivalaya Yoga Ashram i Nepal (500 t) og HiYoga (50 t Yin yoga). Hos oss har hun en rolig yogatime basert på Hatha yoga, som passer godt om du er ny innen yoga. Her får vi viktige verktøy for å ha det godt i hverdagen, både fysisk og mentalt, og de grunnleggende fysiske øvelsene i et rolig tempo. Timene avsluttes med avspenning.


Stefan,  instruktør

Stefan har yogalærer-utdanning fra Ashtak Yoga school i Goa, India og fra Joga Yoga & Serenity Yoga på Bali, og har tatt meditasjonslærer-kurs fra Shree Mahesh Heritage School i Rishikesh, India, i tillegg til meditasjon med tibetanske syngeboller. Stefans spesialitet er klassisk yoga (hatha eller hatha flow) hvor han fokuserer på tydelig formidling, korrekt stilling, pusteteknikker og kombinasjonen av statiske stillinger med dynamiske sekvenser. Stefans timer er inkluderende og åpne for alle, uansett nivå.

Olga,  instruktør

Olga er en dyktig og inspirerende yogainstruktør med lang utdannelse og erfaring. Hun har blandt annet  kurs  i klassisk yoga, pranayama(pusteteknikker) og ayurveda fra International Patanjali Yoga Foundation, India, i tillegg ti 100 timer yogainstruktør-utdannelse ved YogaWorks. Timene hennes tilpasses deltagernes nivå, alder og behov så her er det åpent for alle. Olga brenner også for terapeutisk yoga og rygghelse.

Yulia,  instruktør

Yulia er en dyktig og erfaren instruktør som underviser Hatha yoga, Vinyasa Flow yoga, Yoga terapi, og Yogalates. Yulia er sertifisert Hatha yoga instruktør (RYT 200) fra The International Yoga Institute og har lang erfaring med undervisning i dans og Pilates. Timene hennes utfordrer deltagerne samtidig som den tilpasses hver enkelts nivå. Her er fokus på korrekte stillinger, pusteteknikker og at hver enkelt får maksimalt utbytte av sin trening.