Bli medlem

Pilates Yoga Kickboxing Spinning Core Slynge Mensendieck Seniortrening

Alle gruppetimer inkludert

Basic er et av de første treningssentrene i Norge som tilbyr superbillig medlemskap UTEN BINDING, men allikevel MED KOMPLETT GRUPPETRENINGSTILBUD INKLUDERT!

Kun 429,- pr. mnd. og etter 9 mnd.  får du 100,- i rabatt slik at du betaler kun 329,- pr. mnd. så lenge du er medlem!

Basics ambisjon er å få alle typer mennesker i gang med sin trening – og å legge til rette for livslang helse og treningsglede.
Vi vet at mange vegrer seg for store og “kule” sentre, dyre priser og lang bindingstid. Derfor har vi valgt en litt mykere profil hvor terskelen skal være lavere for å komme i gang. Vi har topp kvalitet i alt vi tilbyr av treningsveiledning og gruppetimer, som er inkludert i prisen.

Våre gruppetimer strekker seg fra det nyeste og råe som Intervalltrening, Zumba og Sirkeltrening til mykere timer som Pilates, Yoga og Mensendieck.

Innmelding:
Innmelding skjer ved oppmøte. Du betaler de to første mnd. der og da samt aktiveringsgebyr på 275,-.
Deretter opprettes en avtalegiro som går sin gang inntil din eventuelle oppsigelse. Alle medlemskap betales via avtalegiro.
(Ønsker du kun å være medlem en mnd. betaler du kun for 1 mnd. samt aktiveringsgebyr. Om du ønsker å forlenge medlemskapet etter dette må det gjøres FØR månedens utløp, ellers er du å regne som utmeldt og må da betale nytt aktiveringsgebyr ved en ny innmeldelse.)

Kun 329,- pr. mnd.
Vi ønsker ikke å tvinge deg til å fortsette å være medlem kun fordi du har bindingstid. Vi ser at de aller fleste av våre medlemmer blir hos oss i mange år uansett. Vi vil heller belønne trofaste medlemmer og gjøre det lettere for deg å beholde medlemskapet også i perioder hvor du ikke får benyttet det så mye som du gjerne ville, derfor setter vi prisen automatisk ned til 329,- pr. mnd. etter at du har vært medlem i 9 mnd. for 429,- pr. mnd.

NB: Denne prisen beholder du så lenge du er medlem. Melder du deg ut, og så inn igjen ved en senere anledning, begynner du på ny periode med 429,- samt at du må betale et nytt aktiveringsgebyr på 275,-

Treningsveiledning
Alle nye medlemmer får en introduksjonstime med en av våre veiledere. Her får du all informasjon du trenger samt ditt eget skriftlige treningsprogram tilrettelagt etter dine behov, ønsker og evner.

Timen er inkludert i medlemskapet, men om man utelater å møte opp til avtalt time uten å gi beskjed senest arbeidsdagen før, mister man sin gratis time og må da betale selv for den neste.

Aldersgrense
Ordinært medlemskap har en aldersgrense på 14 år, men alle under 18 år må ha følge av en foresatt ved innmeldelse. Basic forbeholder seg retten til å vurdere om barn/ungdom under 18 er skikket til å ha et medlemskap hos oss.

Faddermedlemskap
Ungdom fra fylte 12 år kan  trene hos oss sammen med en av sine foresatte. Dere melder dere inn sammen og trener sammen. Barnet/ungdommen får 25 % rabatt på sitt fadder-medlemskap: rett på 329,- pr. mnd. Nb. Tilbudet kan ikke benyttes sammen med andre kampanjer. Veiledningen for fadder-medlemskap er obligatorisk og gjøres samtidig for både foresatt og ungdom.

Oppsigelse
Om og når du ønsker å si opp er det enten bare å sende oss en e-post på post@basicnorge.no fra mailkontoen oppgitt på din kontrakt eller ved oppmøte. Du har en måneds oppsigelse som gjelder fra den første i påfølgende måned, så pass på å være ute i god tid.
Du vil få en bekreftelse enten via mail eller eget skjema ved oppmøte som bekrefter din oppsigelse og din siste trekkmåned, der og da. Husk at ved en oppsigelse etterfulgt av en ny innmeldelse påløper nytt aktiveringsgebyr på 275,- og nye 9 mnd. med 429,- pr. mnd.

Crossfit Core Frivekt Styrketrening

Alt av frivekter og apparater