Bli medlem

Gruppetrening gir treningsglede og motivasjon for de fleste. Trening hos oss inkluderer Zumba, BodyPump, Pilates, Yoga, Kickboksing, Spinning, Mensendieck, Seniortrening m.m. Finn din favoritt!

Alle gruppetimer er inkludert, inkl. spinning, yoga, BodyPump, Zumba, slynge / TRX, med mer. Les mer om gruppetrening hos Basic.

Basic er blant de første i Norge som tilbyr superbillig trening UTEN BINDING, men med KOMPLETT GRUPPETRENINGSTILBUD INKLUDERT i ditt medlemskap!

Medlemskap hos oss koster kun 429,- pr. mnd. Etter 9 mnd.  får du 100,- i rabatt, slik at du betaler kun 329,- pr. mnd. så lenge du er medlem!

 

Vår ambisjon

Basics ambisjon er å få alle typer mennesker i gang med sin trening – og å legge til rette for livslang helse og treningsglede.

Vi vet at mange vegrer seg for store og “kule” sentre, dyre priser og lang bindingstid. Derfor har vi valgt en mykere profil hvor terskelen for å komme igang skal være lav.

Vi har topp kvalitet i alt vi tilbyr av treningsveiledning og gruppetimer. Dette er inkludert i prisen.

Våre gruppetimer strekker seg fra det nyeste og råe som Intervalltrening, Zumba og Kickboksing til mykere timer som Pilates, Yoga og Mensendieck.

Vi har også personlig trening med PT, fysioterapi og massasje, trening for ulike grupper som gravide, foreldre-barn, ryggskole m.m.

 

Innmelding

Innmelding skjer ved oppmøte i vårt treningssenter. Du betaler de to første mnd. der og da samt aktiveringsgebyr på 275,-. Deretter opprettes en avtalegiro som går sin gang inntil din eventuelle oppsigelse. Alle medlemskap betales via avtalegiro.

Ønsker du kun å være medlem én mnd. betaler du kun for 1 mnd. samt aktiveringsgebyr. Om du ønsker å forlenge medlemskapet etter dette må det gjøres FØR månedens utløp, ellers er du å regne som utmeldt og må da betale nytt aktiveringsgebyr ved en ny innmeldelse.

 

Trening for kun 329,- pr. mnd

Vi ønsker ikke å tvinge deg til å fortsette å være medlem kun fordi du har bindingstid. Vi ser at de aller fleste av våre medlemmer trener hos oss i mange år uansett.

Vi vil heller belønne trofaste medlemmer og gjøre det lettere for deg å beholde medlemskapet også i perioder hvor du ikke får gjort så mye trening som du gjerne ville. Derfor setter vi prisen automatisk ned til 329,- pr. mnd. etter at du har vært medlem i 9 mnd. for 429,- pr. mnd.

NB: Denne prisen beholder du så lenge du er medlem. Melder du deg ut, og så inn igjen ved en senere anledning, begynner du på ny periode med 429,- samt at du må betale et nytt aktiveringsgebyr på 275,-

 

Treningsveiledning

Alle nye medlemmer får en introduksjonstime med en av våre veiledere. Her får du all informasjon du trenger samt ditt eget skriftlige treningsprogram tilrettelagt etter dine behov, ønsker og evner.

Timen er inkludert i medlemskapet. Om man utelater å møte opp til avtalt time uten å gi beskjed senest arbeidsdagen før, mister man sin gratis time og må betale for den neste.

 

Aldersgrense

Ordinært medlemskap har aldersgrense 14 år. Alle under 18 år må ha følge av en foresatt ved innmeldelse. Basic forbeholder seg retten til å vurdere om barn/ungdom under 18 er skikket til å ha medlemskap hos oss.

 

Faddermedlemskap for ungdom

Ungdom fra fylte 12 år kan trene hos oss sammen med en av sine foresatte. Dere melder dere inn sammen og trener sammen. Barnet/ungdommen får 25 % rabatt gjennom sitt faddermedlemskap: Rett på 329,- pr. mnd.

NB: Tilbudet kan ikke benyttes sammen med andre kampanjer. Veiledning er obligatorisk ved faddermedlemskap, og gjøres samtidig for både foresatt og ungdom.

 

Oppsigelse

Om du ønsker å si opp kan det gjøres ved å sende oss en e-post på post@basicnorge.no fra mailkontoen oppgitt på din kontrakt, eller ved oppmøte i resepsjonen.

Du har en måneds oppsigelse som gjelder fra den første i påfølgende måned, så pass på å være ute i god tid.

Du vil få en bekreftelse via mail eller på skjema ved oppmøte, som bekrefter oppsigelsene og din siste trekkmåned.

Husk at ved en oppsigelse etterfulgt av en ny innmeldelse påløper nytt aktiveringsgebyr på 275,- og nye 9 mnd. til 429,- pr. mnd.

Trening av styrke hos Basic Treningssenter: Sirkeltrening Kjernestyrke Slynge TRX Crossfit Styrketrening Frivekter osv.

Treningssalen har alt av frivekter og apparater for trening av styrke, kondisjon og bevegelghet. Vi har også eget rom for Crossfit-aktiviteter.