Din PT er dedikert kun til deg og din trening under din økt, som er skreddersydd deg, dine mål og din tid.

Våre personlige trenere har tyngde innen forskjellige felt, slik at du kan velge den som passer deg og dine behov best. Våre lengst utdannede og mest erfarne er «PT nivå 2», mens våre litt ferskere er «PT nivå 1», slik at du kan velge den som passe deg, dine behov og din lommebok best.

Pris PT nivå 2:
1 time kr. 750,-  Klippekort 10 timer kr. 700,- pr. time.

Pris PT nivå 1:
1 time kr. 550,-  Klippekort 10 timer kr. 500,- pr. time.

Mange velger å trene i små grupper med sin PT. Dette gir deg både en ekstra «push» og blir dessuten en god del lavere i pris. 

Om du har spørsmål eller ønsker å bestille time: Ring direkte til den av våre personlige trenere du ønsker.

Våre nivå 2 PTer:

Malin Bratli Ingjer:
Malin er utdannet fysioterapeut fra København, og holder for tiden på med sin videreutdannelse innenfor yoga og meditasjon. Har tidligere jobbet tverrfaglig som fysioterapeut innenfor rehabilitering med spesielt fokus på hofte / kne. Jobber også som personlig trener og instruktør på Basic, og har 15 års erfaring innenfor treningsbransjen. Som fysioterapeut, instruktør og personlig trener er hun ekspert på å tilpasse riktig aktivitet og trening til akkurat ditt nivå.
Mob. : 90 56 47 85

Sara Hassing:
Sara er utdannet idrettsfysiolog og har en mastergrad i idrettsmedisin fra NIH. I tillegg til å jobbe som personlig trener, jobber hun med forskning på Norges idrettshøgskole hvor hun undersøker effekten av trening på kreftpasienter, og som idrettsfysiolog ved lungeavdelingen på Volvat Medisinske Senter. Hun er også utdannet AKTIV-instruktør (instruktør for kreftpasienter). Sara er utrolig kunnskapsrik og har lang erfaring når det gjelder trening, helse og prestasjon, spesielt innen styrketrening og utholdenhetstrening. Hennes lange utdannelse gjør at hun jobber med alt fra pasienter under opptrening til prestasjon og utøvere.
Mob: 94 83 87 07

Sylvi Fosso:
Sylvi har over 20 års erfaring som PT og massasjeterapeut. Hun har alltid jobbet i et tverrfaglig miljø og har mange års erfaring med alt fra funksjonell smertelindrende hverdagstrivsel til høy prestasjon innenfor styrketrening. Hun har bl.a. jobbet med håndballjentene (landslaget).  Sylvi jobber både som massasjeterapeut og trener og kan derfor kombinere trening med behandling. Hun har utdanning fraAxelsons Body Work School og Thomas Myers Anatomy trains. Hennes spesialitet er styrketrening, og hun har selv erfart hvordan riktig trening kan gi økt livskvalitet mentalt og fysisk. Klikk her for å se priser og bestille time hoss Sylvi.
Mob. : 91 61 30 41

Våre nivå 1 PTer:

Alexander Lundberg:
Alexander er utdannet instruktør innen Bodypump, sirkeltrening og spinning, og nå også under utdannelse som PT. Her får du en suveren motivator og fantastik hjelper mot dine mål. Alexanders spesialitet er tyngre styrke- og  kondisjonstrening, for deg som virkelig vil ha resultat.
Mob. : 95 45 09 15