Fler og fler ser verdien av å benytte en personlig trener for både å komme i gang, holde seg i gang og å nå sine mål. Din personlige trener er dedikert kun til deg og din trening under din økt, som er skreddersydd deg, dine mål og din tid. Her får du hele veien hjelp, veiledning og motivasjon til å gjennomføre din økt.

Våre personlige trenere har tyngde innen forskjellige felt, slik at du kan velge den som passer deg og dine behov best. Ikke nøl med å ringe oss for å slå av en prat for å finne ut hvem du ønsker å gå hos og finne en tid som passer.

Pris PT 
1 time kr. 890,-  Klippekort 10 timer kr. 820,- pr. time.

Mange velger å trene i små grupper med sin PT. Dette gir deg både en ekstra «push» og blir dessuten en god del lavere i pris. 

Om du har spørsmål eller ønsker å bestille time: Ring direkte til den av våre personlige trenere du ønsker.

Våre PTer:

Malin Bratli Ingjer:
Malin er utdannet fysioterapeut fra København, og holder for tiden på med sin videreutdannelse innenfor yoga og meditasjon. Har tidligere jobbet tverrfaglig som fysioterapeut innenfor rehabilitering med spesielt fokus på hofte / kne. Jobber også som personlig trener og instruktør på Basic, og har 15 års erfaring innenfor treningsbransjen. Som fysioterapeut, instruktør og personlig trener er hun ekspert på å tilpasse riktig aktivitet og trening til akkurat ditt nivå.
Mob. : 90 56 47 85

Linn Otterbu:
Linn er utdannet PT og Yoga instruktør fra British International Sports Medicine Academy i London, i tillegg til en utdannelse som Næringsmiddeltekniker. Linn har flere års arbeidserfaring fra Forsvaret og driver aktivt som fitnessutøver.
Hennes fokus er å jobbe med hele mennesket og har som utgangspunkt at kropp og sinn henger tett sammen. Hennes spesialitet er løp-  og styrketrening, i tillegg til å sette sammen et treningsopplegg som er tilpasset den enkeltes livssituasjon, hvor helheten er ivaretatt.
Mob. : 93 82 10 07

Sylvi Fosso:
Sylvi har over 20 års erfaring som PT og massasjeterapeut. Hun har alltid jobbet i et tverrfaglig miljø og har mange års erfaring med alt fra funksjonell smertelindrende hverdagstrivsel til høy prestasjon innenfor styrketrening. Hun har bl.a. jobbet med håndballjentene (landslaget).  Sylvi jobber både som massasjeterapeut og trener og kan derfor kombinere trening med behandling. Hun har utdanning fraAxelsons Body Work School og Thomas Myers Anatomy trains. Hennes spesialitet er styrketrening, og hun har selv erfart hvordan riktig trening kan gi økt livskvalitet mentalt og fysisk. Klikk her for å se priser og bestille time hoss Sylvi.
Mob. : 91 61 30 41