Personlig trener

Personlig trener Røa Hovseter Ullern Bootcamp Styrketrening Birken løping trening

Flere og flere ser verdien av å benytte personlig trener for å komme i den formen man ønsker, og å bli der.
Vi har godt utdannede personlige trenere, noen er til og med fysioterapeuter, men allikevel lave priser, slik at alle kan unne seg denne verdifulle hjelpen mot sine mål:
650,- pr. time- 10 timer for 6000,-

  • Spesialtilpasset og tilrettelagt deg, ditt utgangspunkt, dine mål, din kroppstype og din tid.
  • Du bestemmer frekvens og antall på deres møter og avtaler direkte med din PT.
  • Økt forpliktelse mot dine mål og hjelp til å holde kontinuitet i din trening.
  • Utførlig instruksjon underveis for mest mulig utbytte og skademinimering.
  • Kostholdsveiledning for max treningsutbytte, men også med tanke på et eventuelt ønske om vektreduksjon.
  • Minigrupper for økt motivasjon og trivsel

Ring direkte til den av våre personlig trenere du ønsker om du har spørsmål eller ønsker å bestille time.

Sara Hassing: Sara er utdannet fysisk aktivitet- og helserådgiver fra Norges Idrettshøgskole og leverte denne våren en bachelor-oppgave om trening og kreft. Høsten 2018 begynner hun sin mastergrad i idrettsmedisin ved NIH. Hun er også utdannet personlig trener, gruppetreningsinstruktør og AKTIV-instruktør fra NIH. Tidligere aktiv konkurransedanser og danseinstruktør. Sara har utdanning og mye kunnskap om både trening og prestasjon, trening og skader, trening og livsstilssykdommer, og trening av forskjellige pasientgrupper. Sara ønsker å hjelpe alle mot å nå målene sine- uansett om det omhandler prestasjon, forebygging av skader eller sykdommer eller kun å komme i bedre form.

Andrine Sunde: Andrine har en bachelorgrad fra Norges idrettshøyskole, og studerer for tiden fysisk aktivitet og helse. Her utvider hun sin kunnskap om trening og effekten av denne, trening i forbindelse med en rekke sykdommer, samt om trening og prestasjon. Hennes motivasjon er å hjelpe alle uansett utgangspunkt og mål. Andrine har fra tidligere lang erfaring fra langdistanseløping og fotball, og har de siste årene fått mye erfaring og kunnskap når det kommer til styrketrening. Her får du med andre ord en fantastisk kunnskapsrik og motiverende PT som kan hjelpe både de som skal begynne på start, og de som virkelig ønsker å spisse formen.
Tlf. : 97 52 22 57

Vibeke Johansen: Vibeke har bred bakgrunn innen lagidrett, styrketrening og utholdenhetstrening. Hun ønsker å hjelpe alle, uansett utgangspunkt, nivå og mål, til å finne glede i sin trening og har hjulpet mange av våre medlemmer med å finne ekte treningsglede Hun tenker langsiktig og ønsker å bidra til varige, positive endringer for kundene sine.
Vibeke er PT-utdannet ved NIH og studerer også her for å bli Kostholdsveileder. I tillegg tar hun kurs/studier ved NTNU innen livsstilsendringer. Hun har 4 års utdannelse innen kommunikasjon og er også sertifisert Bungee Trainer. 
Tlf. : 93 26 78 27 

Julia Antipina: Julia er Mensendieck fysioterapeut og personlig trener, i tillegg til å ha omfattende utdannelse og bakgrunn innen  yoga. Julia er en fantastisk trener for deg som har eller har hatt skader/sykdommer og vil komme deg videre i din trening, men også for deg som  ønsker utfordrende trening både innen styrke, balanse, holdning og bevegelighet. 
Tlf. : 98 64 79 58 

Malin Bratli Ingjer: Malin er fysioterapeut og personlig trener, med bakgrunn innen trening, motivasjon og ledelse. Her får man kvalitet og sikkerhet sammen med nye utfordringer, på veien mot ens mål. 
Tlf. : 96 62 66 69 

John Lundberg: En erfaren trener med solid utdanning fra blant annet NIH og Mudo, med bakgrunn innen toppidrett som skihopper og kampsportutøver. John er en suveren inspirator og personlig trener, særlig til trening i styrke, kampsport og intervalltrening.
Tlf. : 93 49 95 51

Prisen avhenger av antall timer du kjøper:
1 time kr. 650,- 10 timer kr. 600,- pr. time