Fra og med uke 25 har vi sommeråpningstider.
far mandag 21. juni starter vi opp med sommerens gruppetimer. Da vi har lært i år at vi ikke kan ta noe for gitt, setter vi foreløpig ikke en sluttdato på sommerens timeplan, men om alt går etter planen vil vi starte opp som normalt, med full timeplan,  fra og med uke 33, altså mandag 16. august. 
NB. Siden vi vet at spesielt mange har svanet “Seniortrening” starter denn opp allerede tirsdag 22. juni.
Vel møtt alle våre kjære medlemmer!
26. 5.21.
Velkommen tilbake alle sammen!
 
Vi har ordinære åpningstider frem til sommerferien, fra uke 25, så i morgen kan du trene fra kl. 08:00 til 22:00.
Dette er våre gjeldende smitteverns-regler:
 
– møt opp kun om du føler deg 100% frisk
– registrer deg alltid med ditt medlemskort i resepsjonen
– hold avstand til hverandre
– vask apparater etter bruk, spesielt håndtak
– bruk kun rene innesko på Basic (dette gjelder også utenom
pandemi jf. “trivselsregler”)
 
Skulle det bli stor pågang vil din treningstid bli begrenset til max èn time, så vær litt forberedt på det. Skulle det bli nødvendig vil vi sette i gang forhåndspåmelding via nett, men dette er noe vi må få tid til å se an. Følg med her og på vår nettside.
 
I tillegg anbefaler vi å komme ferdig skiftet og ta med rene innesko til bruk under din trening.
 


21. mai 2021

Da er det med fryd i hjertet jeg kan melde at vi får åpne onsdag 26. mai🥳☀

 

Det blir, som forventet, ganske strenge restriksjoner inntil videre, der i blandt ingen gruppetimer. Jeg håper dere alle allikevel kommer i gang med treningen, og ser utsettelse av gruppetimer som et tross alt lite tap, i forhold til hva mange av oss har måttet tåle det siste året. For å hjelpe dere i gang har vi et super-sommer-tilbud på ti timer med PT Alexander, for kun 5000,-. Ring ham for å avtale/slå av en prat: 95 45 09 15

Onsdag 26. mai kl. 08:00 er vi altså på plass, og gleder oss enormt til å se dere alle igjen!!!😁😁😁

 

Jeg vil også en gang til takk alle dere (heldigvis de aller fleste) som har stått i dette med oss og beholdt sitt medlemskap gjennom nedstengte måneder. Uten dere ville firmaet vært nedlagt innen utgangen av 2020. Takk også for alle oppmuntringer og støtteerklæringer underveis, de har betydd enormt mye.
Tusen takk!

10.mai 2021 – det går endelig mot gjenåpning!
20. mai  blir  gjenåpning av treningssentre i Oslo vurdert!
Vi krysser fingrene og gleder oss forsiktig.
Vi kommer til å følge alle forholdsregler mht. smittevern, så vi må nok dessverre belage oss på å måtte vente til over sommeren med gruppetimer, men hele treningssenteret er åpent for individuell trening.

Vi har frosset alle medlemskap fra og med februar, men vil sette i gang trekkene fra første måned vi får åpne.

Vi renger med at det fortsatt blir restriksjoner på gruppetimer, men trøster oss med at den perioden vi går inn i nå er ikke den hvor gruppetimer er mest besøkt, så vi håper dere kommer i gang med trening på egenhånd så lenge. Vi oppfordrer dere også til å benytte våre fantastiske PT-er til inspirasjon og effektiv måloppnåelse. Se vårt sommertilbud

En stor ydmyk takk til alle dere som har gjort det mulig for oss å holde Basic gående gjennom dette. Selv om mange valgte å si opp, både i første og andre nedstenging, så ser vi at de fleste faktisk er med oss fortsatt. Ikke bare har det vært en stor inspirasjon gjennom hele denne tøffe tiden, men det har også vært økonomisk helt essensielt for oss å ha inntekten fra disse medlemskapene. Uten dette ville vi ha måttet kaste inn håndkledet allerede før jul i 2020.

Så, tusen takk til alle dere som ikke sa opp!

12. mars 2021
Regjeringen tillater nå individuell opptrening og rehabilitering, med henvisning fra helsepersonell.

Det betyr at du kan booke tid hos en av våre supre personlige trenere eller terapeuter og endelig komme litt i gang med din trening.
Henvisningen kan gis fra lege, men også via en av våre fysioterapeuter. Ønsker du time til henvisning hos oss koster dette 350,- og kan bestilles hos Malin Ingjer på  på 90 56 47 86

Unntaket gjelder  frem til åpning som er nært forstående.

Så lenge Basic er stengt for ordinær trening betaler du ikke for ditt medlemskap, kun for dine timer med din personlige trener.
For mer informasjon om våre PTer og priser se her:
https://www.basicnorge.no/personlig-trener/

 

Retningslinjer som gjelder ved trening med henvisning:

– Gyldig henvisning fremlegges ved hvert besøk
– Generell smittevernregler gjelder, se oppslag i resepsjon
– Garderober og dusjer er stengt, så du må møte opp ferdig skiftet og ta med rene innesko til hvert besøk
– Bruk munnbind så langt det lar seg gjøre. Kondisjonstrening er selvsagt unntatt dette.
– Alle apparater vaskes etter bruk, og man bidrar til et hyggelig og hjelpsomt miljø mht. dette.

 

 

8.mars 2021:

Treningssentre har blitt rammet ekstremt hardt i nedstengingen av samfunnet. Som dere vet stoppet vi all innbetaling av medlemskontingent fra og med februar i år. På grunn av den økonomiske situasjonen, blant annet som følge av dette, må vi dessverre se oss nødt til å stenge ned vårt onlinetilbud enn så lenge.
Alle onlinetimene blir liggende en stund på Facebook, så man kan gå inn dit og “resirkulere” timene så mange ganger man orker.
Håper dere alle holder dere spreke, glade og klare til ny dyst når vi en gang kommer oss ut av denne utrolig tunge perioden.
 
Dere er savnet!

 

4. februar 2021:

Nedstenging fortsetter dessverre, men vaksinasjonen er i full gang så vi satser på at vi er i siste fase av nedstenging. Vi har stoppet betalingen for alle våre medlemmer inntil måneden vi åpner. Vi minner om at vi ikke får noe som helst annen informasjon enn det som blir annonsert på regjeringens pressekonferanser, så følg med på nyhetene, på vår Facebookside og her på vår nettside for oppdatert informasjon om åpning.

Følg oss på Facebook for våre onlinetimer så lenge: https://www.facebook.com/www.basicnorge.no

Timeplanen ser du her

21.januar 2021:
Som vi alle fikk vite på pressekonferanse i går, blir vi dessverre stengt enda noen uker, i første omgang. Datoen er foreløpig satt til 4. februar, men signalene er nok ikke full åpning av treningssentre allerede da, så vi må nok belage oss på kun onlinetrening ut februar i hvert fall.

Vi stopper derfor betalingen for alle Basics medlemmer i februar. Blir vi videre stengt etter februar vil vi fortsette å stoppe betalingene inntil åpning igjen.

Ved gjenåpning vil trekkene starte opp igjen, uten varsel, med mindre dere da har sagt opp.

Vi kan trøste oss med at når vi da åpner, blir det for godt. I tillegg kommer vi til å fortsette å tilby vår onlinetrening helt til vi åpner, og vi håper flere av dere drister dere ut på den arenaen.

Jeg ønsker også å minne dere på at vi ikke har noen annen kanal enn dere mht. oppdateringer i åpning/lukking, så vi får ikke informert dere noe før den samme informasjonen er offentliggjort, selv om jeg forstår at dette er frustrerende for mange.

Vår ordinære arbeidshverdag her på Basic består av så mye treningsglede, samhold og energi. Jobben i disse dager er ikke fullt så morsom.  Men, med tanke på målet: å se dere alle tilbake til trening her på Basic snart igjen, så blir hver dag utholdelig allikevel.

Dere er dypt savnet!

Varme tanker til dere alle fra Ingeborg og hele Basic-kompaniet

6.januar 2021:
Godt nyttår til alle våre fantastiske og lojale medlemmer!

Januar skulle være den måneden da vi endelig skulle reise oss som firma og åpne dørene for dere alle igjen, men sånn ble det dessverre ikke. Jeg er forferdelig lei meg for å si at vi nå er stengt til og med 21. januar , men jeg får ikke gjort noe med det.

Jeg har ingen erfaring i å håndtere en situasjon som dette, og har forsøkt hele veien å kun tenke på hva som må til for at vi som firma også er i drift etter dette, og så heller ta eventuell kritikk i etterkant. Derfor har jeg latt medlemskontingentene gå gjennom de stengte periodene og trøstet meg med at vi i hvert fall har et onlinetilbud som er åpent for alle. Jeg håper mange av dere benytter dere av dette! For å delta, møt opp på vår facebookside så finner du timen på direkte video der.
Det er med ydmykhet og enorm takknemlighet jeg har registrert at de aller fleste av dere heldigvis er med oss fortsatt.

Tusen takk!

Om vi blir videre stengt utover i februar får jeg heller komme tilbake til en annen løsning, da jeg ser at vi ikke kan fortsette som dette i all evighet.

Inntil videre, bli med på våre onlinetimer, hold koken og vit at jeg og alle her på Basic savner dere masse!

Ingeborg og co

Desember 2020:
Vi er dessverre pålagt å holde stengt til 7. januar.  Selv om vi ikke er helt enige denne gangen, da treningssentre har mye mindre smitte enn ellers i samfunnet, må vi bare forholde oss til dette.

Jeg vet at det er mange av dere som savner oss  –  det er gjensidig!

Gjør ventetiden så kort som mulig med å delta på vårt velig lett tilgjengelige online-tilbud, som legges direkte ut på vår Facebookside

Om flere deltar og flere kommer med ønsker, vil vi kunne utvide dette tilbudet – så bli med!
Vår fysioterapiavdeling vil holdes åpen under hele perioden. Ta kontakt med Malin Bratli Ingjer (Fysioterapeut og PT) 90 56 47 85 / maliningjer@gmail.com for å bestille time.
Alle vi på Basic er forferdelig lei oss for dette og håper dere alle fortsatt er med oss gjennom disse ukene, slik at vi består som firma og kan fortsette å gi dere masse gode treningsstunder i årene som kommer.
For dere som allikevel velger å melde dere ut vil vi fortsatt ha en måneds oppsigelsestid fra den første i påfølgende måned, men vi kan forlenge kontrakten din uten ekstra kostnad med tre uker, slik at du får igjen den tapte tiden, om du ønsker det.
I og med at vi er så rimelige og belønner de som har vært medlem over ni mnd. med lavere pris, vil vi ikke kunne tilby frys av betaling i denne perioden i tillegg. Er dere nede på vår laveste (gamle) pris på 329,- så lønner det seg stort allikevel å bli i medlemskapet enn å melde seg ut og så inn igjen på 469,- pr mnd. pluss nytt innmeldingsgebyr, så vi håper flest mulig ser den og er med oss videre.
Vær obs på at i den stengte perioden er ikke Basic bemannet og telefonen vår blir dermed ikke besvart. Har du spørsmål så send oss en mail på post@basicnorge.no så svarer vi så raskt vi kan, men det må påregnes litt lengre tid enn vanlig.

Jeg ønsker dere alle noen fine uker med kreative løsninger på å  holde formen , og så sees vi veldig snart igjen.

Varm hilsen
Ingeborg Aurdal
Daglig leder
Tidligere gitt informasjon:
SPESIELLE FORHOLDSREGLER UNDER KORONA 
Vi er åpne for tilnærmet normal drift og gruppetimeplan. sette deg inn i alle våre forholdsregler før du kommer til oss for å trene, slik at vi minimerer smitte og dermed kan fortsette holde senteret åpent gjennom hele denne gufne perioden.
For å  tilrettelegge for nok avstand i apparatsalen har vi blandt annet sperret annenhver tredemølle, flyttet om på ro-maskiner slik at det er nok avstand, satt ut masse sparyflasker med rensevæske til apparatene og  ryddet plass foran gruppetrenings-salen for å gi plass til ventende deltagere.
Våre gruppetimer blir lagt med  pause mellom hver time, som gir tid til vask av alt utstyr som har vært i bruk. Vår “Store-sal” er på 150 kvm. og vi kan dermed trygt ha opp til 30 deltagere på hver time, men har for ekstra sikkerhet satt ned antallet til  20 i gruppesalen og vi har merket av på gulvet hvor man kan stå, som en hjelp til  våre deltagere å holde avstanden til hverandre, og alle våre instruktører legger opp sine timer med minst mulig forflytning i rommet.
I spinningsalen har vi sperret av annenhver sykkel pluss noen til, og har dermed kun imot 14 deltagere på disse timene.
For å delta på alle våre gruppetimer må man ha med et rent håndklede og møte opp i rene innesko. Alle bager og vesker settes igjen i garderoben eller hjemme. Vi anbefaler alle å ta med egen matte til yoga og Pilatestimene og å ta dusjen hjemme, men dette er kun en anbefaling fra oss.
Vi håper dere alle er med på å overholde alle våre forholdsregler og viser forståelse for at vi må være kategoriske i vår gjennomføring av disse.

RETNINGSLINJER VED DELTAGELSE PÅ GRUPPETIMER

 • Registrer deg med ditt medlemskort ved hver eneste økt. Dette er viktig slik at vi kan få gitt beskjed om det skulle bryte ut smitte på en time du har deltatt på.
 • Møt opp kun om du føler deg 100% frisk!
 • Ta med RENT håndklede ved hver gruppetime du skal delta på. Uten håndklede vil du ikke kunne delta på ønsket gruppetime.
 • Møt opp i rene innesko, altså sko som aldri har gått en eneste meter ute. Denne regelen har vi hatt i alle år, men nå er vi avhengig av at alle følger dette 100%..
 • Hold avstand i køen inn til gruppetreningen du skal delta og følg anvisninger markert på gulvet foran salen.
 • Slipp ut alle deltagere på forgående time før du entrer salen til din time.
 • Vask alt utstyr du har benyttet i timen før du går ut av gruppesalen.
 • Vask alltid hender før og etter en gruppetime.
 • Til yogatimer tar du med din egen matte. Uten egen matte vil du ikke kunne delta på disse timene.
GENERELL RETNINGSLINJER
Retningslinjer gitt fra Staten:
 • Tren kun om du føler deg helt frisk
 • Hold minst en meters avstand ved trening – og 2 meter ved høypuls-trening
 • Vask alltid hendene før og etter en treningsøkt
 • Vask apparatene, spesielt håndtakene, etter bruk
 • Registrer deg med ditt medlemskort ved hver eneste økt. Dette er viktig slik at vi kan få gitt beskjed om det skulle bryte ut smitte på en time du har deltatt på.
  ·

Basics egne ekstra forholdsregler:

 • Dusj gjerne her, men for din egen sikkerhet anbefaler vi å komme ferdig skiftet og dusje hjemme.
 • Ta alltid med et med rent håndklede på hver trening.
 • Kun innesko tillatt! Sko som har vært brukt ute, sokker eller bare føtter er ikke tillatt.
 • For din egen skyld anbefaler vi: vask alltid alle plagg du har trent i etter hver økt.
 • Hjelp oss å si fra om det mangler såpe, papir eller væske på sprayflasker.