Forholdsregler høst 2020

 
Det er med utrolig stor klump i magen jeg må melde at vi har blitt pålagt å stenge treningssenteret fra mandag 9.11. kl. 24:00 (altså natt til tirsdag) til og med søndag 13. desember, for å slå ned denne andre smittebølgen. Det er altså kun snakk om noen uker heldigvis.

Vårt online gruppetreningstilbud ser du her. Alle timer blir sendt direkte eller via link på Facebooksiden vår.
 
Vår fysioterapiavdeling vil holdes åpen under hele perioden. Ta kontakt med Malin Bratli Ingjer (Fysioterapeut og PT) 90 56 47 85 / maliningjer@gmail.com for å bestille time.
 
Alle vi på Basic er forferdelig lei oss for dette og håper dere alle fortsatt er med oss gjennom disse ukene, slik at vi består som firma og kan fortsette å gi dere masse gode treningsstunder i årene som kommer.
For dere som allikevel velger å melde dere ut vil vi fortsatt ha en måneds oppsigelsestid fra den første i påfølgende måned, men vi kan forlenge kontrakten din uten ekstra kostnad med tre uker, slik at du får igjen den tapte tiden, om du ønsker det.
 
Vær obs på at i den stengte perioden er ikke Basic bemannet og telefonen vår blir dermed ikke besvart. Har du spørsmål så send oss en mail på post@basicnorge.no så svarer vi så raskt vi kan, men det må påregnes litt lengre tid enn vanlig.
 
Jeg ønsker dere alle noen fine uker med kreative løsninger på å  holde formen , og så sees vi veldig snart igjen.

Varm hilsen
Ingeborg Aurdal
Daglig leder

 
 
 
 
Tidligere gitt informasjon:
SPESIELLE FORHOLDSREGLER UNDER KORONA 
 
Vi er åpne for tilnærmet normal drift og gruppetimeplan. sette deg inn i alle våre forholdsregler før du kommer til oss for å trene, slik at vi minimerer smitte og dermed kan fortsette holde senteret åpent gjennom hele denne gufne perioden.
 
For å  tilrettelegge for nok avstand i apparatsalen har vi blandt annet sperret annenhver tredemølle, flyttet om på ro-maskiner slik at det er nok avstand, satt ut masse sparyflasker med rensevæske til apparatene og  ryddet plass foran gruppetrenings-salen for å gi plass til ventende deltagere.
 
Våre gruppetimer blir lagt med  pause mellom hver time, som gir tid til vask av alt utstyr som har vært i bruk. Vår “Store-sal” er på 150 kvm. og vi kan dermed trygt ha opp til 30 deltagere på hver time, men har for ekstra sikkerhet satt ned antallet til  20 i gruppesalen og vi har merket av på gulvet hvor man kan stå, som en hjelp til  våre deltagere å holde avstanden til hverandre, og alle våre instruktører legger opp sine timer med minst mulig forflytning i rommet.
 
I spinningsalen har vi sperret av annenhver sykkel pluss noen til, og har dermed kun imot 14 deltagere på disse timene. 
 
For å delta på alle våre gruppetimer må man ha med et rent håndklede og møte opp i rene innesko. Alle bager og vesker settes igjen i garderoben eller hjemme. Vi anbefaler alle å ta med egen matte til yoga og Pilatestimene og å ta dusjen hjemme, men dette er kun en anbefaling fra oss.
Vi håper dere alle er med på å overholde alle våre forholdsregler og viser forståelse for at vi må være kategoriske i vår gjennomføring av disse.
 

RETNINGSLINJER VED DELTAGELSE PÅ GRUPPETIMER

 • Registrer deg med ditt medlemskort ved hver eneste økt. Dette er viktig slik at vi kan få gitt beskjed om det skulle bryte ut smitte på en time du har deltatt på.
 • Møt opp kun om du føler deg 100% frisk!
 • Ta med RENT håndklede ved hver gruppetime du skal delta på. Uten håndklede vil du ikke kunne delta på ønsket gruppetime.
 • Møt opp i rene innesko, altså sko som aldri har gått en eneste meter ute. Denne regelen har vi hatt i alle år, men nå er vi avhengig av at alle følger dette 100%..
 • Hold avstand i køen inn til gruppetreningen du skal delta og følg anvisninger markert på gulvet foran salen.
 • Slipp ut alle deltagere på forgående time før du entrer salen til din time.
 • Vask alt utstyr du har benyttet i timen før du går ut av gruppesalen.
 • Vask alltid hender før og etter en gruppetime.
 • Til yogatimer tar du med din egen matte. Uten egen matte vil du ikke kunne delta på disse timene.
 
GENERELL RETNINGSLINJER
 
Retningslinjer gitt fra Staten:
 • Tren kun om du føler deg helt frisk
 • Hold minst en meters avstand ved trening – og 2 meter ved høypuls-trening
 • Vask alltid hendene før og etter en treningsøkt
 • Vask apparatene, spesielt håndtakene, etter bruk
 • Registrer deg med ditt medlemskort ved hver eneste økt. Dette er viktig slik at vi kan få gitt beskjed om det skulle bryte ut smitte på en time du har deltatt på. 
  ·

Basics egne ekstra forholdsregler:

 • Dusj gjerne her, men for din egen sikkerhet anbefaler vi å komme ferdig skiftet og dusje hjemme.
 • Ta alltid med et med rent håndklede på hver trening.
 • Kun innesko tillatt! Sko som har vært brukt ute, sokker eller bare føtter er ikke tillatt.
 • For din egen skyld anbefaler vi: vask alltid alle plagg du har trent i etter hver økt.
 • Hjelp oss å si fra om det mangler såpe, papir eller væske på sprayflasker.