lysebl

Våre blå timer er roligere timer med fokus på bevegelighet, balanse og kroppskontroll. Disse timene kan også være fint supplement og variasjon til annen trening.

VÅRE LYSEBLÅ TIMER:

Pilates: Pilates gir deg økt styrke av kjernemuskulatur samt bedre holdning og kroppskontroll, en gulltime for å forebygge ryggplager og perfekt som supplement til kondisjonstrening.

Mensendieck: Her lærer du hensiktsmessige bevegelser som motvirker uheldig belastning på kroppen. Dette er en av våre mest besøkte seniortimer! Mensendieckøvelser er helsefremmende, forebyggende og behandlende. Her får du sikker trening under kyndig veiledning av vår Mensendieck-fysioterapeut.

Gentle Yoga: Rolig yogatime med ekstra fokus på balanse, holdning og kroppskontroll. Denne timen er en herlig time som passer for alle, også senior, deg med behov for litt ekstra tid og helt nybegynner.

Yin Yoga: Her er det fokus på å stresse ned, meditere og finne ro i stillingene. Vi lar tyngdekraften gjøre sitt mens vi blir i stillingene i opptil 6 minutter. Dette er en suveren måte å virkelig jobbe i dybden, oppnå økt bevegelighet og få en herlig ro til å møte resten av uken med. En liten gave til deg selv.

 

VÅRE MELLOMBLÅ TIMER:

Yoga Strong: Denne timen er full pakke med både mental tilstedeværelse, bevegelighetstrening, styrke og balanse. Dette kan være en egen økt, men passer også utmerket som supplemet til kondisjons- og koordinasjonstimer som spinning og Zumba. Alle nivåer velkommen!

Vinyasa Yoga: En leken time med flytende overganger mellom stillingene, koordinert med pust. Denne timen er en allround yogatime med pusteteknikker, styrke, bevegelighetstrening og balanse.

Yoga Flex:  Her er det litt mindre forkus på styrke og mere på direkte bevegelighet. Timen ligger derfor rett etter Kjernestyrke – en perfekt kombinasjon, men er allikvel en allround yogatime. Alle nivåer velkomne.

Stretching: Like viktig som styrke og utholdenhet i muskulaturen er å holde den smidig hele livet gjennom. Her får du oppøvet bevegeligheten samt å holde på den du allerede har, som vi alle bør. Kun 30 minutter, så dette rekker man.

 Tilbake til siden for gruppetrening