lysebl

Våre blå timer er roligere timer med fokus på bevegelighet, balanse og kroppskontroll. Disse timene kan også være fint supplement og variasjon til annen trening.

VÅRE LYSEBLÅ TIMER:

Pilates: Pilates gir deg økt styrke av kjernemuskulatur samt bedre holdning og kroppskontroll, en gulltime for å forebygge ryggplager og perfekt som supplement til kondisjonstrening.

Balanse/Styrke: Her lærer du hensiktsmessige bevegelser som motvirker uheldig belastning på kroppen. Dette er en av våre mest besøkte seniortimer! Helsefremmende, forebyggende og behandlende. Her får du sikker trening under kyndig veiledning av en av våre mest erfarne instruktører.

Gentle Yoga: Rolig yogatime med ekstra fokus på balanse, holdning og kroppskontroll. Denne timen er en herlig time som passer for alle, også senior, med behov for litt ekstra tid og helt nybegynner.

Yin Yoga: Her er det fokus på å stresse ned, meditere og finne ro i stillingene. Vi lar tyngdekraften gjøre sitt mens vi blir i stillingene i opptil 6 minutter. Dette er en suveren måte å virkelig jobbe i dybden, oppnå økt bevegelighet og få en herlig ro til å møte resten av uken med. En liten gave til deg selv.

 

VÅRE MELLOMBLÅ TIMER:

Vinyasa yoga: I vinyasa yoga har man en litt mere leken tilnærming enn i feks. Ashtanga-yoga. Her er pusten sentral i alle bevegelser og timen har en god flyt mellom strekk og motstrekk. Her får du klassike yogastillinger, økt balanse og styrke, bedre kroppskontroll og bevegelighet.  En god og blansert yogatime for absolutt alle.

Yoga m. styrke: Dette er en generell Vinyasa yoga time med litt økt fokus på styrke. Fokus er også på både mental tilstedeværelse, bevegelighetstrening og balanse. Dette kan være en egen økt, men passer også utmerket som supplemet til kondisjons- og koordinasjonstimer som spinning og Zumba. Alle nivåer velkommen!

Vinyasa Yin: Her får du beste fra både Yin og Vinyasa. En leken time med flytende overganger mellom lange stillinger,  koordinert med pust. Super time for deg som vil øke din bevegelighet og vil ha en god og rolig innføring i yoga.

 

Tilbake til siden for gruppetrening