grnnVåre grønne timer er generell kom-i-form timer med hovedfokus på styrke.

 Prøv alle for å finne din favoritt, og ikke tenk at du må mestre alt ved første førsøk.

VÅRE MØRKEGRØNNE TIMER:

Kjernestyrke: Utholdende og effektiv 45 minutters styrketime hvor vi trener kjernemuskulaturen ved hjelp av egen kroppsvekt, vekter, strikker og slynger. Timen passer for deg som har trent litt før, og ønsker en liten utfordring utover timer som for eksempel Basic Move. 

Kom i form,  Stram opp, Zumba, Høypuls, Styrketrening

Variert tilbud innen gruppetrening

Bodypump: Den kjente styrketimen som vi alle elsker. Vi bruker vektstang og kjører utholdende styrke koordinert til musikk. Superproff time med grundig gjennomkjøring av alle muskler. Etter denne timen er du stolt av deg selv og skjelven i kroppen.

Sirkeltrening: Enkel styrke- og kondisjonstime med stasjoner som god gammeldags gym. Du velger selv belastning og tempo, så timen er så lett eller hard du ønsker. Fin time å starte med, men også rå utfordring for deg som vil nå toppformen fort. Instruktøren veileder og hjelper deg hele veien.

Slyngetrening: Slyngetrening er fantastisk effektiv trening for kjernemuskulaturen i kroppen. Slyngene gjør at du må stabilisere kontinuerlig og vil hjelpe deg til en sterkere, mer symmetrisk trent og sunnere kropp. Instruktøren hjelper til å finne det nivået du bør jobbe på, slik at absolutt alle kan bli med!

 

VÅR LYSERE GRØNNE TIME:

Basic Move: Dette er timen for deg som vil finne den generelle formen. Timen starter med enkle store bevegelser for å varme opp, altså ingen avansert koreografi her, og fortsetter med utholdende styrke ispedd med litt kondisjonstrening, hvor fokus er på funksjonalitet, kjernestyrke og bevegelighet i alt vi gjør. Det blir gitt alternativ til enklere og lettere øvelser underveis, så her kan absolutt alle bli med.

 

Tilbake til siden for gruppetrening