Basic har 7 timer yoga pr. uke, inkludert i ditt medlemskap!
Alle yogatimer er instruert av utdannede og erfarne instruktører, håndplukkede til jobben.
Malin er fysioterapeut med ekstra utdannelse inn Yoga og Pilates, og har mange års erfaring som instruktør, behandler og trener. Hennes timer er metodiske, rolige og med fokus på både meditasjon og den fysiske Yogaen.
Malin underviser Mor/barn-  Yin- og Vinyasayoga.
Linn Linn er utdannet Yoga instruktør fra British International Sports Medicine Academy i London og har diverse yogatimer her på Basic. Hennes fokus er å jobbe med hele mennesket og har som utgangspunkt at kropp og sinn henger tett sammen.
Ingeborg har over 20 års erfaring som gruppetreningsinstruktør og har i tillegg utdannelse som yogainstruktør. Hennes timer er lekne, utfordrende og tilgjengelige for alle, uansett nivå. Hennes kunnskap om anatomi og trening vises i alle timer hun har.
Ingeborg har Vinyasa-stretch og Yin Yoga hos oss.
Oda er solid utdannet med både dansepedagogikk- og yogainstruktørutdannelse. Oda er opptatt av funksjonell trening og  riktig teknikk, for en sunn og skadeforebyggende praksis, tilpasset hver enkelt deltager. Hennes timer blir et fristed fra prestasjon og stress hvor  sansene vendes innover for å finne ro og fokus.
Oda har Vinayasa Yoga hos oss, som er en generell velbalansert yogatime hvor du får med deg både mediatsjon, balanse, bevegelighet og styrke.
Eva er utdannet yogainstruktør fra HIyoga og er en utrolig fin pedagog som legger lilsten slik at alle kan bli med.
Eva har Gentle Yoga hos oss som er en time med mere tilrettelagte øvelser og litt roligere tempo, slik at absolutt alle, også senior, kan bli med.

Stefan er utdannet yogainstruktør og  meditasjonsveileder i tillegg til meditasjon med syngeboller.  Stefans spesialitet er klassisk yoga med fokus på tydelig formidling av både stillinger og pustetekninkk. Stefans timer er inkluderende og åpne for alle, uansett nivå.
Stefan stepper inn på timer her på Basic og deltar på Yogathon.

 

Vår timeplan ser du her